Over Anne Marie

_MG_7327.CR2kopie - kopieIk ben Anne Marie van Leent. Tot mijn 51ste heb ik bij de politie gewerkt. Sinds mijn 52ste ben ik actief in de duurzame wereld. Als persoon én als zelfstandig ondernemer zet ik mij in voor de transitie van een lineaire naar een circulaire economie.

Het inspirerende verhaal van Jonas Voorzanger, een studiegenoot van mijn zoon, heeft gezorgd voor mijn opvallende carrièreswitch. Hij vertelde over de grondstofschaarste en de noodzaak om er nú iets aan te doen. Zijn verhaal en het feit, dat het onderwerp mij al langer interesseerde, heeft mij doen besluiten om mij als mens, als vrijwilliger en als zelfstandig ondernemer in te zetten voor de wereld van morgen. Met een goed gevoel wil ik onze aarde door kunnen geven aan volgende generaties, zodat ook zij kunnen blijven leven in een groene en welvarende samenleving.

Mijn missie is om de kringloopeconomie zelf nog mee te maken.

Maar er is meer!
Mijn carrièreswitch heeft er ook voor gezorgd, dat ik de bureaucratie achter mij heb gelaten. Als zelfstandig ondernemer pak ik nu de kansen en mogelijkheden die op mijn pad komen. Het werkt inspirerend om zelf mijn koers te kunnen bepalen en mijn creativiteit volledig te kunnen benutten. Bij projecten lees je wat ik tot nu toe heb gedaan.
Op weg naar het zelfstandig ondernemerschap heb ik al heel veel mensen ontmoet die, net als ik werken aan nieuwe businessmodellen en samenwerkingsverbanden. Mensen die, net als ik, een sociale innovatie op gang willen brengen. Ik word blij van mensen die ik datgene zie doen, wat zij willen doen en waar zij goed in zijn.

Mijn missie is om iedereen een kans te geven om een bijdrage te leveren aan onze samenleving.

Mijn kracht zit in de samenwerking met mensen. Mijn opdrachtgevers zijn gemeenten, organisaties en bedrijven. 

 

Foto: Dian’s Fotografie