Referenties

Gemeente Amstelveen / NME Amstelland – Meerlanden

“Dit jaar zijn in opdracht van de gemeente Amstelveen voor het eerst zogenaamde opschoondagen geïnitieerd en georganiseerd. De organisatie is in handen gegeven aan Anne Marie van Leent.  De faciliterende rol van de gemeente, de intermediaire rol van Anne Marie van Leent en de actieve rol van een groep betrokken inwoners van Amstelveen hebben geleid tot….meer

Fleur Hoffman van ZZP assistance:

“Betrokkenheid en enthousiasme staan voor mij centraal bij Anne Marie. Dat heeft zonder meer te maken met de inzet die zij toont voor een duurzame wereld. Doordat zij open staat voor contacten, mensen aan zich weet te binden en mogelijkheden doorziet, lukt het haar om haar betrokkenheid en enthousiasme om te zetten in succesvolle projecten. Ze is behulpzaam en je kunt echt op haar rekenen!”

Rob de Werker van Repair Café Amstelveen:

“Anne Marie is een en al positiviteit, als zij ergens voor gaat dan gaat ze ook. Bij het Repair Café in Amstelveen zou zij om de maand iets doen met de naaimachine. Ze doet nu elke maand iets met de naaimachine maar ook een deel van de publiciteit en ook het bijhouden van de voortgang door middel van foto’s. Kortom als Anne Marie ergens voor gaat, gaat ze er ook voor.”

Betty van de Schraaff, Wijkcoach bij AanZ Amstelveen:

“Tijdens verschillende projecten heb ik samengewerkt met Anne Marie. Zij is enthousiast, doelgericht en betrouwbaar in haar afspraken. Dat maakt dat het prettig samenwerken is met haar.”

Josien Haarsma van Nudge:

“De samenwerking met Anne Marie van Leent hebben wij bij Nudge als heel prettig en open ervaren. Anne Marie is gedreven in wat ze doet, houdt haar doelen goed in het vizier, gaat contentieus te werk. Ze is een loyale en betrouwbare gesprekspartner, kortom een erg leuk mens om mee samen te werken!”​

Nicole Vervaet van Voorlichtingsbureau MVO en de campagne ‘Vet, recycle het!’:

“Anne Marie is goed in het concreet maken en uitvoeren van ideeën en het leuke is dat Anne Marie niet alleen meedoet maar ook meedenkt. Het is fijn als een project daardoor een stap verder gebracht wordt en ook fijn als het juist een bevestiging oplevert van de bestaande werkwijze. Je merkt haar bevlogenheid voor het duurzame doel. Het was inspirerend om met haar samen te werken.”

Mike Tiggeler van Rotie B.V.:

“Alweer 2 jaar terug heb ik het genoegen gehad Anne Marie te ontmoeten. Ik heb haar leren kennen als een zeer bevlogen en betrokken persoonlijkheid die doet wat ze zegt en zegt wat ze doet.”