Webshop overzicht

 

Via mijn webshop verkoop ik artikelen waar ik voor 100% achter sta, omdat ze bijdragen aan de circulaire economie. Woon of werk je in Amsterdam? Dan kom ik je bestelling op de fiets, CO2 neutraal thuis of op je werk bezorgen.
Klik onderaan deze pagina op het artikel naar jouw keuze.

Compostwormen en wormenhotel

Voor iedereen die op zijn balkon of terras wil composteren heb ik de Compostwormen uit Amsterdam. Hiermee kan je je eigen organisch keukenafval omzetten in vruchtbare compost en percolaat. Zo lever je een bijdrage aan de natuurlijke kringloop en bezorg je jezelf een goed gevoel.

Om te kunnen composteren op je balkon of terras heb je behalve de compostwormen ook een wormenhotel nodig. Dit wormenhotel bouw je op met emmers of bakken.

Het eenvoudige wormenhotel, samengesteld uit gebruikte emmers, is via de webshop te bestellen. De emmers zijn leeg, schoongemaakt en voorzien van gaten. Ze worden op deze manier opnieuw gebruikt. Je geeft bij de bestelling zelf aan hoe groot jouw wormenhotel wordt. M.a.w. hoeveel emmers je wilt ontvangen.

RotterZwam Growkit

Voor de echte aanrecht-agrariër heb ik de RotterZwam Growkit uit Rotterdam. Hiermee kan je je eigen oesterzwammen kweken op koffiedik. Zo krijgt koffiedik in plaats van de afvalbak een heel smakelijke bestemming.

Een origineel cadeau voor iemand die ‘alles al heeft’. Op je eigen aanrecht zonder groene vingers je eigen paddenstoelen kweken. De navulling broed om de Growkit opnieuw op te starten kan je ook in de webshop bestellen.

 

Klik op de foto’s voor meer informatie.

Toont alle 4 resultaten