Auto delen? Iedereen kan meedoen!

SnappCar220Via het online platform van SnappCar verhuren wij onze auto aan mensen uit de buurt. Het is prettig om zelf een auto te hebben, maar omdat de auto heel vaak niet gebruikt wordt, kwamen we op het idee om onze auto ook door anderen te laten gebruiken via SnappCar.

Doe jij ook mee?

Het werkt allemaal heel eenvoudig en zowel de huurder als de verhuurder hebben er profijt van. Dat maakt van het autodelen een leuke bezigheid. Ik probeer mij voor te stellen hoe het zou zijn als steeds meer mensen hun auto delen. Minder auto’s in het straatbeeld, meer groen en meer speelmogelijkheden voor kinderen. Van mij mag het zo zijn.
Kijk voor de aardigheid eens op SnappCar en wie weet word jij de huurder van de auto van je dromen. Of verhuur jij binnenkort ook je auto aan iemand uit je buurt.

De deeleconomie voor auto’s

Dankzij een mooi aanbod van de NS heb ik ook een abonnement op Greenwheels. Die rode auto’s met dat groene embleem, die je op diverse plekken in de stad ziet staan en rijden. Als onze eigen auto door onze kinderen wordt gebruikt, hebben we ‘voor het geval dat’ toch snel een auto tot onze beschikking. Er zijn voldoende auto’s van Greenwheels in de buurt en het reserveren is een fluitje van een cent.